Mesleki Arama Motoru


Seçilmiş Sitelerde Arama


(100'e yakın site ve blogda arama yapar)

29 Haziran 2008 Pazar

2008 KPSS/1 Sınavı

ÖSYM'nin kararına göre 2008 KPSS Soruları ve cevaplarının yayımlanma işlemi 29 Haziran'da diğer adaylar ilgili bölümlerdeki sınavlara girdikten sonra yapılacaktır. 2008 KPSS sınavı soruları ve cevapları (cevap anahtarları) Sınavlar bittikten sonra sitemizde yayımlanacaktır. Sorular sitesinin değerli okurlarına duyurulur.


2008 KPSS Sınavı Birinci Gün

2008 KPSS/1 Sınavı ilk Oturumu dün sabah ve öğleden sonra gerçekleştirildi. Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ilk oturumu saat 09.30 itibariyle başladı. Sabah saatlerinde sınav yerlerine gelen adayların oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

KPSS ilk oturumu başladı. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde sınava girecek adaylar, sabah saatlerinde fakülteye geldi. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen adaylardan bazıları sınava velileri ile bazılarınında eşleriyle geldiği görüldü. Adaylardan bazılarının rahat tavırları dikkat çekti. Sınav saatinin yaklaşmasıyla fakülte girişinde uzun kuyruklar oluşturan adaylar daha sonra arama noktalarından geçti.

Çocuklarını sınava getiren veliler ise bahçede çocuklarının sınavdan çıkmasını heyecanla bekledi. Sınava giren adaylardan bazıları heyecanlı olduklarını söylerken, bazı öğrenciler ise sınavda adayların rahat olmaları gerektiğini vurguladı.

KPSS, bugün ve Pazar günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda, ÖSYM tarafından 81 il merkezi ve Lefkoşa'da yapılıyor. Sınava bu sabah 551 bin, öğleden sonra ise 253 bin, pazar sabah 118 bin, pazar öğleden sonra ise 70 bin aday katılacak.

2008 KPSS Sınavı İkinci Gün

Lisans adaylarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ikinci bölümünün bugünkü ilk oturumu saat 9.30'da başladı.

KPSS, ÖSYM tarafından 81 il merkezi ve Lefkoşa'da yapılıyor. Sınav, bugün ve yarın sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda gerçekleştiriliyor.

Sınavın bu sabahki oturumuna 118 bin, öğleden sonra oturumuna ise 70 bin aday katılacak. Sınavın sabah oturumları saat 9.30'da, öğleden sonra oturumları ise 14.30'da başlıyor.

Adayların sınava gelirken yanlarında, ÖSS'deki gibi sınava giriş ve kimlik belgeleri, nüfus cüzdanları, bir fotoğrafları ile yumuşak uçlu kalem ve silgi bulundurmaları gerekiyor. Cep telefonu yanında olan adaylar sınav binalarına kesinlikle alınmıyor.

Sınavın bu sabahki oturumunda hukuk, iktisat, işletme, maliye, muhasebe; öğleden sonraki oturumunda çalışma ekonomisi ve endüstrisi ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler testleri uygulanacak. Sabah ve öğleden sonraki oturumların süresi 3,5 saat olacak.

KPSS Sınavı sona erdi

KPSS/1 olarak da bilinen KPSS sınavı sona erdi. Lisans adaylarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) ikinci bölümünün iki oturumu bugün yapıldı. 2008-KPSS, ÖSYM tarafından 81 il merkezi ve Lefkoşa'da gerçekleştirildi. Sınavın 09.30'da başlayan ve 3.5 saat süren sabah oturumuna 118 bin aday, saat 14.30'da başlayan öğleden sonraki oturumuna ise 70 bin aday katıldı.

Adaylara ilk oturumda Hukuk, İktisat, İşletme, Maliye ve Muhasebe, ikinci oturumda ise Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, İstatistik, Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler'den sorular yöneltildi.

Sınavın saat 18.00'de sona ermesiyle, dün sabah başlayan KPSS dört oturum sonunda tamamlanmış oldu.

2008 KPSS Soruları Konusunda ÖSYM'ye eleştiri
2008 KPSS Sınavı yapıldıktan sonra adaylar boş yere 2008 KPSS Sorularını ve cevaplarını bekledi. Sınav saatlerce önce bitmesine rağmen KPSS Soruları ve Yanıtlarını vaktinde yayımlayamayan ÖSYM'ye tepkiler dinmek bilmedi. Saatlerce internette KPSS Soru ve cevapları arayan adaylar boş yere uğraştılar. Saat hemen hemen 22:00 olmasına rağmen ÖSYM yetkililerinden hala ses yoktu. Uzmanlar SBS sınavını hatırlattı. 6. Sınıflar ve 7. Sınıflar için SBS sınavını hem de ilk defa düzenleyen MEB, SBS sorularını adaylar sınava girdikten 2 saat sonra aynı günlerde yayımlamıştı.

İnternette 2008 KPSS Soruları ve Cevapları

ÖSYM'nin görevini gereğince yapmaması üzerine internette olmayan KPSS Sorularının avcılığı başladı. KPSS Sınavının 18:00'de bittiğinden habersiz bazı siteler saat 18:00'den önce hemen tıkla KPSS sorularını ve cevaplarını al demeleriyle adaylara gereksiz heyecanlar veya gülümsemeler yaşattılar. Google arama motorunun bir şekilde test edildiği bir sınav olan 2008 KPSS geride kaldı.

2008 KPSS Soruları Zordu
Sorular sitesinde 2008 KPSS Sorularına yönelik olarak konulan anketten gelen ilk izlenimler 2008 KPSS/1 sorularının zor olduğunu gösteriyor. Anlaşılan bu sene ÖSYM aldığı prensip kararıyla hazırlayacağı soruları zor yapmaya karar vermiş. Bunu geçtiğimiz günlerde yapılan 2008 ÖSS sınavında yaşadık. ÖSYM'nin 2008 ÖSS adaylarına yaşattığı travmayı öğrenmek için 2008 ÖSS Soruları bağlantısındaki yorumlara bakmanız yeterli (2008 ÖSS Soruları ve cevapları için Sorular sitesindeki 2008 ÖSS Soruları ve Cevapları bağlantısına bakınız).

2008 KPSS Soruları Türkiye'de İlk Defa Sorular Sitesinde (mi)
Yukarıda bahsedildiği üzere ÖSYM saatler geçmesine rağmen 2008 KPSS Sorularını resmi olarak yayımlamadı. Malezya'da bulunmamız nedeniyle daha fazla bekleyemeyeceğiz. Bilindiği üzere Malezya ile Türkiye arasında 5 saat fark var. Malezya'da şu anda sabah 06:00. ÖSYM'nin daha önceki standart klasörleme sistemine güvenerek 2008 KPSS Soruları linkini veriyoruz. Tahminlerimizde yanılmazsak biz uyurken siz KPSS sorularına buradan erişebiliyor olacaksınız. Bu durumda Sorular Sitesi 2008 KPSS Sorularını ilk defa duyuran site ünvanını alacak. Fakat ÖSYM'nin dosyalama sistemini değiştirme ihtimalini de lütfen göz önüne alınız. Diğer yazılarda verilen bağlantılarda bunu hesaba katınız. Tahminimiz soruların sabah erken saatlerde açılacağı. Bu ünvanı alıp alamayacağımız sabaha belli olacak. Hepinize iyi geceler.

2008 KPSS Soruları ve Cevapları açılmıştır.
Aşağıdan indirebilirsiniz.


2008 KPSS/1 Sınavı bağlantısından 2008 KPSS ile ilgili görüşlerinizi ve yorumlarınızı aktarabilirsiniz.

Dikkat:
ÖSYM Sitesindeki 2008 KPSS Soruları ve Cevaplarına buradan Ulaşabilirsiniz.
Trafik yogunlugundan sunucuya erişmede problem yaşadığınızda tekrar tekrar deneyiniz.

2008 KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI - LİSANS DÜZEYİ (KPSS/1)

Ön Kapak

Genel Yetenek Soruları

Genel Kültür Soruları

Arka Kapak

Genel Yetenek Cevap Anahtarı

Genel Kültür Cevap Anahtarı

Ön Kapak

Almanca Soruları

Almanca Cevap Anahtarı

Fransızca Soruları

Fransızca Cevap Anahtarı

İngilizce Soruları

İngilizce Cevap Anahtarı

Arka Kapak


Cumartesi Öğleden Sonra Oturumu

Ön Kapak

Eğitim Bilimleri Soruları

Arka Kapak

Eğitim Bilimleri Cevap Anahtarı


Pazar Sabah Oturumu

Ön Kapak

Hukuk Soruları

İktisat Soruları

İşletme Soruları

Maliye Soruları

Muhasebe Soruları

Arka Kapak

Cevap Anahtarı


Pazar Öğleden Sonra Oturumu

Ön Kapak

Çalışma Ekonomisi Soruları

Ekonometri Soruları

İstatistik Soruları

Kamu Yönetimi Soruları

Uluslararası İlişkiler Soruları

Arka Kapak

Cevap Anahtarı



2007 KPSS/1 Soruları

Aşağıda 2007 KPSS/1 Soruları ve Cevapları yer almaktadır. Bu seneki 2008 KPSS/1 Sorularına 2008 KPSS Soruları ve Cevapları bağlantısından erişebilirsiniz.

Tüm 2007 KPSS/1 Testleri Soruları ve Cevapları
  • KPSS Genel Yetenek Testi: 2007 KPSS/1 Genel Yetenek Soruları ve Cevapları bağlantısından Genel Yetenek Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Genel Yetenek Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Genel Yetenek Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Genel Kültür Testi: 2007 KPSS/1 Genel Kültür Soruları ve Cevapları bağlantısından Genel Kültür Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Genel Kültür Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Genel Kültür Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Yabancı Dil Testi: 2007 KPSS/1 Yabancı Dil testi 3 bölümden oluşmaktadır. İngilizce, Almanca ve Fransızca bölümlerinden oluşan Sorulara ve Cevaplara sırasıyla 2007 KPSS/1 İngilizce Soruları ve Cevapları, 2007 KPSS/1 Almanca Soruları ve Cevapları, ve 2007 KPSS/1 Fransızca Soruları ve Cevapları bağlantısından ulaşabilirsiniz. 2007 KPSS/1 Yabancı Dil Testleri Soruları ve Cevaplarının ÖSYM'deki bağlantılarına ulaşmak için, İngilizce Soruları için buraya, Almanca için buraya ve Fransızca soruları için buraya tıklayınız. İngilizce cevap anahtarı için buraya, Almanca Cevap Anahtarı için buraya ve Fransızca soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Eğitim Bilimleri Testi: 2007 KPSS/1 Eğitim Bilimleri Soruları ve Cevapları bağlantısından Eğitim Bilimleri Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Eğitim Bilimleri Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Eğitim Bilimleri Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Hukuk Testi: 2007 KPSS/1 Hukuk Soruları ve Cevapları bağlantısından Hukuk sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Hukuk Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Hukuk Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS İktisat Testi: 2007 KPSS/1 İktisat Soruları ve Cevapları bağlantısından İktisat Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS İktisat Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. İktisat Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS İşletme Testi: 2007 KPSS/1 İşletme Soruları ve Cevapları bağlantısından İşletme Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS İşletme Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. İşletme Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Maliye Testi: 2007 KPSS/1 Maliye Soruları ve Cevapları bağlantısından Maliye Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Maliye Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Maliye Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Muhasebe Testi: 2007 KPSS/1 Muhasebe Soruları ve Cevapları bağlantısından Muhasebe Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Muhasebe Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Muhasebe Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Çalışma Ekonomisi Testi: 2007 KPSS/1 Çalışma Ekonomisi Soruları ve Cevapları bağlantısından Muhasebe Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Çalışma Ekonomisi Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Çalışma Ekonomisi Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Ekonometri Testi: 2007 KPSS/1 Ekonometri Soruları ve Cevapları bağlantısından Ekonometri Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Ekonometri Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Ekonometri Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS İstatistik Testi: 2007 KPSS/1 İstatistik Soruları ve Cevapları bağlantısından İstatistik Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS İstatistik Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. İstatistik Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Kamu Yönetimi Testi: 2007 KPSS/1 Kamu Yönetimi Soruları ve Cevapları bağlantısından Kamu Yönetimi Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Kamu Yönetimi Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Kamu Yönetimi Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Uluslararası İlişkiler Testi: 2007 KPSS/1 Uluslararası İlişkiler Soruları ve Cevapları bağlantısından Uluslararası İlişkiler Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Uluslararası İlişkiler Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Uluslararası İlişkiler Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
Anahtar Kelimeler: 2007 KPSS, 2007 KPSS/1, 2007 KPSS/1 Soruları ve Cevapları, Genel Kültür Soruları, KPSS, KPSS Soruları, KPSS/1, Çıkmış KPSS Soruları
  • Not: ÖSYM'ed bağlantısı verilen soruların olduğu dosyayı açabilmek için Adobe Acrobat Reader gerekmektedir. Acrobat Reader yüklemek için bağlantısını kullanınız.
  • ÖSYM'deki bağlantılar 2007 KPSS Sorularına ait olup 2008 KPSS Soruları ve cevapları ÖSYM tarafından açıklandığında güncellenecektir.

2008 KPSS/1 Eğitim Bilimleri Soruları ve Cevapları




2008 KPSS/1 Soruları ve Cevaplarının ayrıntılı olarak Sorular sitesinde yayımlanması yönünde karar alınmıştır. Sorular sitesindeki çalışma sayesinde 2008 KPSS/1 Sorularını Acrobat Reader gibi bir program kullanmadan anında sitede görüntüleyebileceksiniz. *



2008 KPSS/1 Eğitim Bilimleri testinde çıkan Eğitim Bilimleri Soruları ve cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

2008 KPSS/1 Sınavı bağlantısından 2008 KPSS ile ilgili görüşlerinizi ve yorumlarınızı aktarabilirsiniz.

KPSS-1 Eğitim Bilimleri Soruları

KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 1


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 2


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 3


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 4


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 5


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 6


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 7


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 8


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 9


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 10


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 11


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 12


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 13


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 14


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 15


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 16


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 17


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 18


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 19


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 20


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 21


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 22


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 23


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 24


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 25


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 26


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 27


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 28


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 29


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 30


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 31


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 32


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 33


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 34


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 35


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 36


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 37


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 38


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 39


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 40


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 41


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 42


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 43


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 44


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 45


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 46


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 47


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 48


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 49


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 50


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 51


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 52


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 53


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 54


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 55


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 56


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 57


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 58


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 59


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 60


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 61


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 62


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 63


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 64


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 65


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 66


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 67


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 68


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 69


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 70


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 71


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 72


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 73


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 74


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 75


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 76


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 77


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 78


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 79


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 80


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 81


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 82


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 83


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 84


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 85


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 86


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 87


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 88


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 89


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 90


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 91


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 92


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 93


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 94


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 95


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 96


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 97


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 98


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 99


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 100


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 101


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 102


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 103


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 104


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 105


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 106


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 107


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 108


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 109


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 110


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 111


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 112


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 113


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 114


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 115


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 116


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 117


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 118


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 119


KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru: 120




KPSS-1 Eğitim Bilimleri Testi Soru Cevap Anahtarı







Eğitim Bilimleri Soruları

Eğitim Bilimleri Cevap Anahtarı


Diğer 2008 KPSS/1 Testleri Soruları ve Cevapları
  • KPSS Genel Yetenek Testi: 2008 KPSS/1 Genel Yetenek Soruları ve Cevapları bağlantısından Genel Yetenek Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Genel Yetenek Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Genel Yetenek Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Genel Kültür Testi: 2008 KPSS/1 Genel Kültür Soruları ve Cevapları bağlantısından Genel Kültür Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Genel Kültür Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Genel Kültür Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Yabancı Dil Testi: 2008 KPSS/1 Yabancı Dil testi 3 bölümden oluşmaktadır. İngilizce, Almanca ve Fransızca bölümlerinden oluşan Sorulara ve Cevaplara sırasıyla 2008 KPSS/1 İngilizce Soruları ve Cevapları, 2008 KPSS/1 Almanca Soruları ve Cevapları, ve 2008 KPSS/1 Fransızca Soruları ve Cevapları bağlantısından ulaşabilirsiniz. 2008 KPSS/1 Yabancı Dil Testleri Soruları ve Cevaplarının ÖSYM'deki bağlantılarına ulaşmak için, İngilizce Soruları için buraya, Almanca için buraya ve Fransızca soruları için buraya tıklayınız. İngilizce cevap anahtarı için buraya, Almanca Cevap Anahtarı için buraya ve Fransızca soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Eğitim Bilimleri Testi: 2008 KPSS/1 Eğitim Bilimleri Soruları ve Cevapları bağlantısından Eğitim Bilimleri Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Eğitim Bilimleri Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Eğitim Bilimleri Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Hukuk Testi: 2008 KPSS/1 Hukuk Soruları ve Cevapları bağlantısından Hukuk sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Hukuk Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Hukuk Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS İktisat Testi: 2008 KPSS/1 İktisat Soruları ve Cevapları bağlantısından İktisat Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS İktisat Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. İktisat Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS İşletme Testi: 2008 KPSS/1 İşletme Soruları ve Cevapları bağlantısından İşletme Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS İşletme Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. İşletme Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Maliye Testi: 2008 KPSS/1 Maliye Soruları ve Cevapları bağlantısından Maliye Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Maliye Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Maliye Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Muhasebe Testi: 2008 KPSS/1 Muhasebe Soruları ve Cevapları bağlantısından Muhasebe Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Muhasebe Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Muhasebe Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Çalışma Ekonomisi Testi: 2008 KPSS/1 Çalışma Ekonomisi Soruları ve Cevapları bağlantısından Muhasebe Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Çalışma Ekonomisi Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Çalışma Ekonomisi Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Ekonometri Testi: 2008 KPSS/1 Ekonometri Soruları ve Cevapları bağlantısından Ekonometri Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Ekonometri Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Ekonometri Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS İstatistik Testi: 2008 KPSS/1 İstatistik Soruları ve Cevapları bağlantısından İstatistik Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS İstatistik Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. İstatistik Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Kamu Yönetimi Testi: 2008 KPSS/1 Kamu Yönetimi Soruları ve Cevapları bağlantısından Kamu Yönetimi Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Kamu Yönetimi Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Kamu Yönetimi Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
  • KPSS Uluslararası İlişkiler Testi: 2008 KPSS/1 Uluslararası İlişkiler Soruları ve Cevapları bağlantısından Uluslararası İlişkiler Testi sorularına ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. KPSS Uluslararası İlişkiler Testi sorularının ÖSYM bağlantısı için buraya tıklayınız. Uluslararası İlişkiler Testi soruları cevap anahtarı için buraya tıklayınız.
Anahtar Kelimeler: 2008 KPSS, 2008 KPSS/1, 2008 KPSS/1 Soruları ve Cevapları, Genel Kültür Soruları, KPSS, KPSS Soruları, KPSS/1, Çıkmış KPSS Soruları
  • Not: ÖSYM'ed bağlantısı verilen soruların olduğu dosyayı açabilmek için Adobe Acrobat Reader gerekmektedir. Acrobat Reader yüklemek için bağlantısını kullanınız.
  • ÖSYM'deki bağlantılar 2007 KPSS Sorularına ait olup 2008 KPSS Soruları ve cevapları ÖSYM tarafından açıklandığında güncellenecektir.
* Soruların aracı programsız görüntülenmesi için güncelleme çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir. Tarayıcınızı F5 yaparak en son güncellemeye ulaşabilirsiniz.


Bugün yapılan 2008 SBS 6. Sınıflar Soru ve Cevaplarını Yukarıdan indirebilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki anketi sedece bugün 2008 SBS Sınavına giren 6. sınıflar doldursun.