Mesleki Arama Motoru


Seçilmiş Sitelerde Arama


(100'e yakın site ve blogda arama yapar)

3 Kasım 2007 Cumartesi

Neden Sorular (Soru Bankası) Taşındı?

Neden Sorular (Soru Bankası) Taşındı?
Sitemizin sürekli kullanıcıları şaşıracaklar niçin buraya geldik diye..

Sorular / Soru Bankası: Bu sitede, başta ÖSS, YDS, KPDS, KPSS gibi ÖSYM tarafından düzenlenen sınavlar olmak üzere LGS, YÇS, OKS gibi pekçok sınava ait sınav soruları yer almaktadır....

Evet sitenin müdavimleri bu sloganı iyi bilmekte..
Bu sloganla, Türkiye'nin en geniş Moodle sitesi üzerindeki onlarca soru bankasında 32,000'i aşkın soruyla 30,000 üyeye amatörce hizmet vermeye çalıştık. Günlük neredeyse 10,000'e yakın tekil ziyaretçi ve yüzbinlerce sayfa görüntülemeyle artık bu büyüklüğe amatör ruhumuz dayanamaz oldu ve diğer akademik çalışmalarımız sekteye uğramaya başladı. Sponsor arama gibi bir gayretimiz de olmadı. Neticede online soru bankalarının trafik çeken kısmını bu bloga yönlendirmek için bu blog açıldı. Çok fazla büyüyen sitenin trafiğini azaltmak için başkaca çaremiz yoktu.

İnternette Trafik azaltma tedbiri olarak yapılan bu uygulama neticesinde sadece üyelere hizmet verilmesi kararlaştırılmıştır.

Statik olarak daha önce çıkmış soruları almak isteyenler için burada başka bir adreste bağlantıları aşağıda veriyoruz. Online soru bankalarına erişim yandaki ilgili bağlantılardan mümkündür.

Bundan böyle online soru bankalarına link verirken lütfen Sorular ve Soru Bankası şeklinde veriniz..

Rahatsızlık için özür dileriz.

Hiç yorum yok:



Bugün yapılan 2008 SBS 6. Sınıflar Soru ve Cevaplarını Yukarıdan indirebilirsiniz.
Lütfen aşağıdaki anketi sedece bugün 2008 SBS Sınavına giren 6. sınıflar doldursun.